Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ata binip kaçmak

Rüyada ata binip kaçmak

Rüyada ata binip kaçmak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, asla yüksünmeyeceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işarettir.

Rüyada ata binip kaçmak gördüyseniz:

  • Bir fırsat kendini gösterirse veya bazı olumlu olanaklara kavuşursanız anında değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada ata binip kaçmak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ata binip düştüğünü görmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz ata binip gitmek çok büyük paralar kazanacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, ticaretin açılacağına delalet eder.

Rüyada ata binip uçmak ömrü boyunca mutlu olacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına işaret eder.

Rüyada ata binip düşmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada siyah ata binip gitmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada ata binip koşturmak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz ata binip gezmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments