Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahır yaptırmak

Rüyada ahır yaptırmak

Rüyada ahır yaptırmak iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ahır yaptırmak gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları da söz konusu olabilir.

Rüyada evin içinde ahır görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı yollara gireceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada ahır dolusu inek görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ahırda keçi görmek küs kimselerin barışacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya inanılır.

Rüyada ahırda namaz kılmak kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ahırda domuz görmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına yorulur.

Rüyada ahırda yumurta toplamak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına işarettir.

Rüyada ahırda uyumak bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan ahırı görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments