Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at beslemek

Rüyada at beslemek

Rüyada at beslemek ticaretinin açılacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada at beslemek gördüyseniz:

  • İyi niyetli yaklaşımlarınız takdir edilmiyor.

Rüyada at beslemek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine delalet eder.

Rüyada at beslediğini görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına işarettir.

Rüyada atı beslemek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine inanılır.

Rüyada evde at beslemek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine delalettir.

Rüyada beyaz at beslemek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına alamet eder.

Rüyada ceylan beslemek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek balığı beslemek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, borçlarının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domuz beslediğini görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, yeni bir iş bulacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments