Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz alan görmek

Rüyada beyaz alan görmek

Rüyada beyaz alan görmek geçim kolaylığı içinde olacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, hasta ve üzgün olacağına delalettir.

Rüyada beyaz alan gördüyseniz:

  • Kendi iç sorunlarınuz ikinci plana itilecek.

Rüyada beyaz alan görmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada açık alanda tuvalet yapmak bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, kurtuluşu bulacağına, borçlarının kapanacağına delalettir.

Rüyada yeşil alanda koştuğunu görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, de rahatının yerine geleceğine, rızkının sonsuz olacağına inanılır.

Rüyada su alan tekne görmek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil bir alanda oturmak birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprak alan görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada otlak alan görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Rüyada inşaat alanı görmek mali anlamda rahatının yerinde olacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments