Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaat alanı görmek

Rüyada inşaat alanı görmek

Rüyada inşaat alanı görmek rekabet edebilme gücünün artacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, başarı kaydedeceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada inşaat alanı gördüyseniz:

  • Yaşanan bazı olaylar kişisel değişikliklere neden olabilir.

Rüyada inşaat alanı görmek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, doğruluğu bulacağına delalet eder.

Rüyada kendini savaş alanında görmek arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı alanda kalmak dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine delalet eder.

Rüyada ormanlık alan görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına delalettir.

Rüyada abdest alan birilerini görmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına delalet eder.

Rüyada yeşil alanda yürümek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil alanı sulamak onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine yorulur.

Rüyada su alan gemi görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments