Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otlak alan görmek

Rüyada otlak alan görmek

Rüyada otlak alan görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, bahtın açılacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada otlak alan gördüyseniz:

  • Paranızı veya değerli şeylerinizi koruyun.

Rüyada otlak alan görmek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil otlak görmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, ağlayacağına yorulur.

Rüyada otlak görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine işaret eder.

Rüyada ağaçlık alan görmek imkânlarının da genişleyeceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada savaş alanı görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada alanya görmek aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil alan ve deniz görmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına yorulur.

Rüyada büyük yeşil alan görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, refah içinde yaşayacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments