Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahir zaman görmek

Rüyada ahir zaman görmek

Rüyada ahir zaman görmek inancının eksileceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, başarısının azalacağına, kendisini yıpratacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ahir zaman gördüyseniz:

  • Ya da olayları farklı açılardan ele alırsanız, huzur verici olacağını göreceksiniz.

Rüyada ahir zaman görmek bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin kişileri görmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, işlerinin büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ne zaman öleceğini görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine delalet etmektedir.

Rüyada zamanda yolculuk görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zamansız oruç bozmak özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek kazancın düşeceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada saat zaman görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments