Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berber olmak

Rüyada berber olmak

Rüyada berber olmak çok güzel adımlar atılacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, ele geçecek haram mal ve paraya, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, yeni bir iş bulacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada berber olmak gördüyseniz:

  • Yaşamsal seçimler yapmanızı gerektiren konular söz konusu olabilir.

Rüyada kendini berberde görmek bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada berber olduğunu görmek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, hayırlı işe rivayet etmektedir.

Rüyada berberde sakal traşı olmak güzel bir evliliğe, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada erkek berberinde saç kestirmek hoş olmayan sözler işiteceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada berber olmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına alamet eder.

Rüyada erkek berberine gitmek haklılığının anlaşılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada berberde sıra beklemek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada berbere saç kestirmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments