Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berberde sakal traşı olmak

Rüyada berberde sakal traşı olmak

Rüyada berberde sakal traşı olmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, maddi gücünü yitireceğine, çok rahat bir hayat süreceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, canının derdine düşeceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada berberde sakal traşı olmak gördüyseniz:

  • Sezgisel olarak ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.

Rüyada berberde sakal traşı olmak pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına delalet eder.

Rüyada erkek berberinde saç kestirmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, zor günler geçirileceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada berber dükkanı açmak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek berberine gitmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada berbere saç kestirmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada kadın berber görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada kendini berberde görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine rivayet eder.

Rüyada berber olduğunu görmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments