Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini berberde görmek

Rüyada kendini berberde görmek

Rüyada kendini berberde görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına delalettir.

Rüyada kendini berberde gördüyseniz:

  • Size başarı getirecek çözümler için ekip çalışmasına veya diğerleriyle uyumu yakalamaya önem vermelisiniz.

Rüyada erkek berberine gitmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına işaret etmektedir.

Rüyada berbere gitmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada erkek berberinde saç kestirmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, kariyerinde atılım yapacağına tabir olunur.

Rüyada berberlik yapmak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, aileyle iş yapmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın berber görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek berber görmek yokluğa düşeceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada berber salonu görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Rüyada berberde sıra beklemek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments