Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berber olduğunu görmek

Rüyada berber olduğunu görmek

Rüyada berber olduğunu görmek borç batağına düşeceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine rivayet eder.

Rüyada berber olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olma eğiliminde olabilir veya bazı kişilerin üzerine gidebilirsiniz.

Rüyada berberde oturmak sıkıntıların bir anda biteceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada berber dükkanı açmak sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, düşmanına galip geleceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada berber olmak ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada berber olduğunu görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına alamet eder.

Rüyada berber koltuğuna oturmak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada berberde sıra beklemek huzur ve saadet bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, düzeninin sarsılacağına delalet eder.

Rüyada erkek berberine gitmek fakirlikten kurtulmaya, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada berber görmek büyük bir ikilemde kalacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments