Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada benekli tavşan görmek

Rüyada benekli tavşan görmek

Rüyada benekli tavşan görmek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, birikiminin artacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, ele geçen kazancın azalacağına alamet eder.

Rüyada benekli tavşan gördüyseniz:

  • Canınızın sıkılmasına izin vermemeniz en doğru karar olacak.

Rüyada benekli tavşan görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada yüzde kırmızı benekler görmek nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı benekler görmek kendisini eve kapatacağına, daha bir sevileceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işaret eder.

Rüyada benekli yılan görmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı benekli alabalık görmek faydalı şeyler yapacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına alamet eder.

Rüyada benekli yüz görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına alamet eder.

Rüyada yüzde benekler görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah benekler görmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, çok para kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments