Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada benekli yüz görmek

Rüyada benekli yüz görmek

Rüyada benekli yüz görmek her zaman sevgi göreceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, kazanılan paranın artacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine işarettir.

Rüyada benekli yüz gördüyseniz:

  • Çevrede baştan çıkartıcı kimseler bulunabilir.

Rüyada benekli yüz görmek çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya yorulur.

Rüyada yüzü benekli görmek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada yüzünde benekler görmek çeşitli fırsatlar elde edeceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde kırmızı benekler görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, fırsatların elden kaçırılacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı benekli alabalık görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada siyah benek görmek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine tabir olunur.

Rüyada vücutta kırmızı benekler görmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, sağlığının yerinde kalacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada benekli civciv görmek tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments