Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah benekler görmek

Rüyada siyah benekler görmek

Rüyada siyah benekler görmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada siyah benekler gördüyseniz:

  • Bazı konuların nedenleri veya bazı kişilerin kim oldukları ya da tam olarak ne istediklerini konusunda şüpheleriniz olabilir.

Rüyada siyah benekli yılan görmek fesatlıklar içinde kalınacağına, üzerinde kafa yoracağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah sarı benekli yılan görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah benekler görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına tabir olunur.

Rüyada siyah benekli köpek görmek sevdiklerine kavuşacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı siyah benekli yılan görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah benek görmek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada vücutta siyah benekler görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada kırmızı benek görmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments