Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belinin yandığını görmek

Rüyada belinin yandığını görmek

Rüyada belinin yandığını görmek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına tabir olunur.

Rüyada belinin yandığını gördüyseniz:

  • Kendinizi en iyi şekilde ifade etmek isteyebilirsiniz.

Rüyada belinin yandığını görmek rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada belin ağrıdığını görmek hakkı olanlara kavuşacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeğin beline sarıldığını görmek şansın açılacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, güzel bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada beline altın kemer takmak atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine alamet eder.

Rüyada birinin beline sarıldığını görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beline kadar suya girmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına tabir olunur.

Rüyada belinin büküldüğünü görmek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine delalettir.

Rüyada belinin inceldiğini görmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, bir organizasyona katılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments