Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belinin kırıldığını görmek

Rüyada belinin kırıldığını görmek

Rüyada belinin kırıldığını görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada belinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Çalışma arkadaşlarınızla daha iyi geçinmenin yollarını bulmanız veya meslektaşlarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunmanız durumunda önemli bir pozisyona gelebilirsiniz.

Rüyada birinin belinin kırıldığını görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada beli kırılmak karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada belinin kırıldığını görmek böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına delalettir.

Rüyada belinde kıl görmek ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada belinde sivilce görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, kararlarına saygı duyulacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına rivayet eder.

Rüyada belinde bıçak taşımak aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadının beline sarılmak huzurlu günlerin uzaklaşacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine rivayet eder.

Rüyada beline tabanca takmak bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments