Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belde silah taşımak

Rüyada belde silah taşımak

Rüyada belde silah taşımak parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, her zaman çok mutlu olacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, günahtan temizlenmeye işaret etmektedir.

Rüyada belde silah taşımak gördüyseniz:

  • Yalnız sevdiğinizin hayal gücü oldukça fazla olabilir.

Rüyada belde silah taşımak kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, kötü günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada belde silah görmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada belden aşağısını açık görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına işarettir.

Rüyada belden öpmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada belden aşağısını yıkamak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada belden ameliyat olmak bazı ortaklıklar kuracağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada belden yukarısını açık görmek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına delalettir.

Rüyada belden altını açık görmek böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, küs kimselerin barışacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments