Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belden altını açık görmek

Rüyada belden altını açık görmek

Rüyada belden altını açık görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, kendisi ile baş başa kalacağına, başarılarının sürekli olacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada belden altını açık gördüyseniz:

  • Maddi açıdan olumlu bir gelişme kaydedeceksiniz.

Rüyada belden altını açık görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, kötü günleri geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada belden yukarısını açık görmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, mevki makam sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada belden aşağı açık görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada belden üstünü açık görmek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalettir.

Rüyada belden aşağısını açık görmek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına delalettir.

Rüyada belden aşağısını görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, zahmet veren işlerin artacağına alamet eder.

Rüyada belden yukarısını görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya delalet etmektedir.

Rüyada belden aşağı görmek içinin kıpır kıpır olacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments