Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belden aşağısını görmek

Rüyada belden aşağısını görmek

Rüyada belden aşağısını görmek sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına işaret eder.

Rüyada belden aşağısını gördüyseniz:

  • Bazılarınız sevdikleri kimselere düşündükleri hediyeyi alabilecekler.

Rüyada belden aşağısını görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına işaret eder.

Rüyada belden aşağısını yıkamak çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine işarettir.

Rüyada belden aşağı açık görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına delalet eder.

Rüyada belden aşağı görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada belden aşağı soyunmak geçimini rahat şekilde sağlayacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada belden aşağısını açık görmek durumunun git gide kötüleşeceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada belden öpmek malların artacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada belden iğne vurulmak aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments