Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar olan birini hamile görmek

Rüyada bekar olan birini hamile görmek

Rüyada bekar olan birini hamile görmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, itibarın sarsılacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine işarettir.

Rüyada bekar olan birini hamile gördüyseniz:

  • Her durumda biraz masrafa girmeniz kaçınılmaz bibi görünüyor.

Rüyada bekar kızın hamile olduğunu görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına yorulur.

Rüyada bekar kızının hamile olduğunu görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine delalet eder.

Rüyada bekar bayanı hamile görmek çaresiz durumlara düşeceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına işarettir.

Rüyada bekar ablasını hamile görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, hoşgörülü biri olunacağına delalet eder.

Rüyada annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine delalettir.

Rüyada bekar arkadaşını hamile görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada bekar birinin hamile görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına, hayallerin yarıda kalacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bekar hamile olduğunu görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, birikmiş parasının olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments