Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekaretini kaybetmek

Rüyada bekaretini kaybetmek

Rüyada bekaretini kaybetmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yanlış bir karar verileceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine işaret eder.

Rüyada bekaretini kaybetmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları görmezden gelmek yerine kararlı şekilde üzerine gitmeyi tercih edebilirsiniz.

Rüyada bekaretini kaybetmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına işaret eder.

Rüyada bekareti kaybetmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada bekaret görmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine delalet eder.

Rüyada bekaretini vermek kaderinin yüzüne güleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada bekaretinin bozulduğunu görmek günah ve suç işleyeceğine, iyi günler yaşayacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına inanılır.

Rüyada bekaretini bozmak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bekaretinin gittiğini görmek riske atılacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine yorulur.

Rüyada bekaretin bozulmasını görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments