Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekaretinin gittiğini görmek

Rüyada bekaretinin gittiğini görmek

Rüyada bekaretinin gittiğini görmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına delalettir.

Rüyada bekaretinin gittiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, hemen harakete geçmenizi gerektiren bazı şeyler olabilir.

Rüyada bekaret bozmak çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına alamet eder.

Rüyada bir kızın bekaretini bozmak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bekaretini bozmak zararını tamamen kapatacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, kem gözlere gelineceğine alamet eder.

Rüyada bekaret bozulduğunu görmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada bekaretin bozulduğunu görmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada bekaret testi yaptırmak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına alamet eder.

Rüyada bekaretinin gittiğini görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine işarettir.

Rüyada bekareti kaybetmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına, başarılarının artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments