Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekaret görmek

Rüyada bekaret görmek

Rüyada bekaret görmek gittiği yolda yalnız kalacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, dertlerine çare bulacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına yorulur.

Rüyada bekaret gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin vereceği tepkilerden eminseniz, bir kez daha düşünmelisiniz.

Rüyada bekaret görmek her işinde hayırla karşılaşacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, başarılarının düşeceğine delalet eder.

Rüyada bekaret bozduğunu görmek böylelikle yüzünün güleceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bekareti bozulmak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekaret bozmak rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bekaret kanı görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin bekaretini bozmak uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, yanlış işler yapacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine delalettir.

Rüyada bir kızın bekaretini bozmak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına işarettir.

Rüyada bekaret testi yaptırmak hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments