Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekaretini vermek

Rüyada bekaretini vermek

Rüyada bekaretini vermek çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, kendisine ev alacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekaretini vermek gördüyseniz:

  • Hizmetlerinizi cömertçe sunmanız hayatınızı veya yaşadığınız yeri değiştirebilecek fırsatlara neden olabilir.

Rüyada birinin bekaretini almak evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine inanılır.

Rüyada bekaret bozmak bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, patron koltuğunda oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada bekaretin bozulduğunu görmek rüya sahibinin muradına ereceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına delalettir.

Rüyada bekaret bozduğunu görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada birinin bekaretini bozmak ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, yolculuğa işaret etmektedir.

Rüyada bekareti bozulmak evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, işlerinin karışacağına inanılır.

Rüyada başkasının bekaretinin bozulduğunu görmek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına işaret eder.

Rüyada bekaretinin gittiğini görmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, rakiplerinin üzüleceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments