Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar birini hamile olarak görmek

Rüyada bekar birini hamile olarak görmek

Rüyada bekar birini hamile olarak görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, sorunlarından kurtulacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bekar birini hamile olarak gördüyseniz:

  • Sizin için işleri güçleştiren değil, kolaylaştıran aktivitelerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada bekar bayanı hamile görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına delalet eder.

Rüyada bekar arkadaşı hamile görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada bekar kendini hamile görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile bekar görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bekarı hamile görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına işaret eder.

Rüyada bekar hamile olmak aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına inanılır.

Rüyada bekar bir arkadaşını hamile görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments