Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar birini gelinlikle görmek

Rüyada bekar birini gelinlikle görmek

Rüyada bekar birini gelinlikle görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada bekar birini gelinlikle gördüyseniz:

  • Öğrenebilmek için denemeniz gerekiyor.

Rüyada bekar kızın gelinlik giydiğini görmek uykusuz geceler yaşanacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yoksulluğa tabir olunur.

Rüyada bekar bir kızı gelinlikle görmek onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, dualarının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bekar kızı gelinlikle görmek gam ve keder çekmeyeceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine yorulur.

Rüyada bekar birinin gelinlik giydiğini görmek küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada bekar birini gelinlikle görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına inanılır.

Rüyada bekar birinin doğum yaptığını görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bekar bir kızın doğum yaptığını görmek işini kaybedeceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bekarken hamile olduğunu görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, çok üzüleceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments