Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzının bağlandığını görmek

Rüyada ağzının bağlandığını görmek

Rüyada ağzının bağlandığını görmek mülkiyetinin de artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada ağzının bağlandığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herşey aniden yüz seksen derece değişiklik gösterebilir.

Rüyada ağzı bağlı köpek görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada ağzı bağlı timsah görmek aile hayatının bozulacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada ağzının bağlandığını görmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ellerini bağlı görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına işaret eder.

Rüyada başı bağlı bebek görmek işte başarılı adımlar atılacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada bağda üzüm yemek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bağdan yaprak toplamak hakkında iyi yorumlar yapılacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, yeni bir araba satın alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bağlı at görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments