Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağlı at görmek

Rüyada bağlı at görmek

Rüyada bağlı at görmek kısmetlerin günden güne artacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine tabir olunur.

Rüyada bağlı at gördüyseniz:

  • Biraz zamana ihtiyaç var.

Rüyada ayakları bağlı at görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada ayağı bağlı at görmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine işarettir.

Rüyada bağlı at görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine alamet eder.

Rüyada ayağı bağlanmak uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bağlı güvercin görmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, maddi zararın büyük olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada bağsız ayakkabı görmek ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ipe bağlı inek görmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözleri bağlanmak rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments