Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzı bağlı timsah görmek

Rüyada ağzı bağlı timsah görmek

Rüyada ağzı bağlı timsah görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzı bağlı timsah gördüyseniz:

  • İşle ilgili yeni olanaklar var.

Rüyada ağzı bağlı timsah görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, yenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzının bağlandığını görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada ağzı bağlı köpek görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine yorulur.

Rüyada ağzı açık timsah görmek borcunu ödeyeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bağ evi görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada başı bağlı görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, adını kirleteceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada eli kolu bağlı olmak rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatağa bağlanmak sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments