Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beğendiğin kızı görmek

Rüyada beğendiğin kızı görmek

Rüyada beğendiğin kızı görmek kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, gelişeceğine inanılır.

Rüyada beğendiğin kızı gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi sunma biçiminiz karşılaşacağınız kişiler üzerinde olumlu etki yaratmanıza yardım edebilir.

Rüyada kızı beğenmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına tabir olunur.

Rüyada beğendiğin kızı görmek hayallerinin söneceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, kazancının da azalacağına tabir olunur.

Rüyada bi erkeği beğenmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tesbih beğenmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine inanılır.

Rüyada halı beğenmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine işarettir.

Rüyada mezarlık beğenmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar yeri beğenmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına yorulur.

Rüyada çorap beğenmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments