Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü beden görmek

Rüyada ölü beden görmek

Rüyada ölü beden görmek güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına, kötü duygularını yeneceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada ölü beden gördüyseniz:

  • Size karşı gelecek kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada ölü beden görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine alamet eder.

Rüyada ölü bedenler görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine delalettir.

Rüyada beden öğretmenini görmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beden eğitimi öğretmenini görmek ömrünün de uzun olacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, arzularının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yarım beden görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beden öğretmeni görmek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına inanılır.

Rüyada başka bedene girmek çok büyük hayır duaları alacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada kendini başka bir bedende görmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments