Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebekte kan görmek

Rüyada bebekte kan görmek

Rüyada bebekte kan görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada bebekte kan gördüyseniz:

  • Yakında hamlelerinizi yapmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada kan kusan bebek görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına tabir olunur.

Rüyada bebek düşürmek kan görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, güzel işler yapacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin kan kustuğunu görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek düşürmek ve kan görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin ağzından kan geldiğini görmek şansının geri döneceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine tabir olunur.

Rüyada bebekte kan görmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına işarettir.

Rüyada bebeğe kan vermek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada bebek ve kan görmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, ana baba duası alınacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments