Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin kan kustuğunu görmek

Rüyada bebeğin kan kustuğunu görmek

Rüyada bebeğin kan kustuğunu görmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin kan kustuğunu gördüyseniz:

  • Kafanızda çok değerli fikirleriniz olabilir.

Rüyada kan kusan bebek görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, iş yeri sahibi olacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına inanılır.

Rüyada bebeğin ağzından kan geldiğini görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek düşürmek kan görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada bebeğe kan vermek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, maddi zararlara uğrayacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada bebeğin kan kustuğunu görmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek ve kan görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada bebek düşürmek ve kan görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kan ve bebek görmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments