Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan kusan bebek görmek

Rüyada kan kusan bebek görmek

Rüyada kan kusan bebek görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, dara düşeceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, çok başarılı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada kan kusan bebek gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığın insanın sende bıraktığı etkinin altındasın.

Rüyada kan ve bebek görmek moralinin bozulacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine işarettir.

Rüyada bebeğin ağzında kan görmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, kararlarına saygı duyulacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bebeğin kan kustuğunu görmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kan içinde bebek görmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe kan vermek iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğe kan emzirmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada kan kusan bebek görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek düşürmek kan görmek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments