Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abiyi dövmek

Rüyada abiyi dövmek

Rüyada abiyi dövmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada abiyi dövmek gördüyseniz:

  • Dikkatli bir dinleyici olmanız ani hareketler yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada abi dövmek kalp kırıklığı olacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada abiyi dövmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada abi anne görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada ölen abiyi öpmek sıkıntılarının artacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, eşlerinin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada abinin karısını görmek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, onu dinleyeceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada abi kavga etmek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, sorunların artacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada abiyi sevgili olarak görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine tabir olunur.

Rüyada abilerini görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments