Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abinin karısını görmek

Rüyada abinin karısını görmek

Rüyada abinin karısını görmek işlerinin çok yolunda gideceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, yükünün hafifleyeceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada abinin karısını gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanız öz güveninizi arttırabilir.

Rüyada abinin karısını görmek gam ve keder çekmeyeceğine, zorlukların biteceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada abi karısını görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine delalettir.

Rüyada ölen abini görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine delalet eder.

Rüyada abiyi damat görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine yorulur.

Rüyada erkek abi görmek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına delalet eder.

Rüyada abini üzgün görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada öz abiyle evlenmek rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına yorulmaktadır.

Rüyada abiyi öldürmek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments