Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından çıkmak

Rüyada ağzından çıkmak

Rüyada ağzından çıkmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından çıkmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir kaynak kanalıyla, yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanıza olanak sağlayacak bir iş söz konusu olabilir.

Rüyada ağzından karınca çıkmak ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, kendisini korumaya alacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından kurt çıkmak cesaretinin yerine geleceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından bişey çıkmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada ağzından örümcek çıkmak bir bebek sahibi olunacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzından yılan çıkmak ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına yorulur.

Rüyada ağzından balık çıkmak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından saç çıkmak iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, işlerinin azalacağına yorulur.

Rüyada ağzından çıkmak kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, hayat daha olumlu bakılacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments