Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek sahibi olacağını görmek

Rüyada bebek sahibi olacağını görmek

Rüyada bebek sahibi olacağını görmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına işarettir.

Rüyada bebek sahibi olacağını gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar veya toplu bir ödeme söz konusu olabilir ya da elinize maddi gelirlerinizi arttırmanızı sağlayacak fırsatlar geçebilir.

Rüyada ikiz bebeğe sahip olmak saygınlık göreceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek sahibi olacağını görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına işarettir.

Rüyada erkek bebek sahibi olmak esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, sıkıntılarını çözeceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe sahip olmak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, çok rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada bebek sahibi olmayı istemek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, kendi işinin sahibi olacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeği sahiplenmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada bebek sahibi olmak ve emzirmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden bebek sahibi olmak kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sıkıntı yükleneceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments