Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek sahibi olmak ve emzirmek

Rüyada bebek sahibi olmak ve emzirmek

Rüyada bebek sahibi olmak ve emzirmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek sahibi olmak ve emzirmek gördüyseniz:

  • İşinizi veya genel anlamda hayatınızı ilgilendiren konularda tamamen farklı düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Rüyada bebek sahibi olmak ve emzirmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek sahibi olmak ve onu emzirmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sahipsiz bebek emzirmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bebek sahibi olacağını görmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek bebeğe sahip olmak sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, huzurlu hissedileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliden bebek sahibi olmak kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ikiz bebek sahibi olduğunu görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, kafasını toparlayamayacağına delalettir.

Rüyada bebek sahibi görmek gülüp eğleneceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments