Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek örtüsü görmek

Rüyada bebek örtüsü görmek

Rüyada bebek örtüsü görmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada bebek örtüsü gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin jest olarak algılayabileceği veya hoşuna gidecek ufak tefek hoşluklar yapmaya ya da bulmaya çalışmanızın size oldukça olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada bebek yüz örtüsü görmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına işarettir.

Rüyada bebek örtüsü görmek işlerin bir anda azalacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına inanılır.

Rüyada turuncu yatak örtüsü görmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, huzurunun artacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine rivayet eder.

Rüyada namaz örtüsü takmak kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine işaret eder.

Rüyada kabeyi beyaz örtülü görmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, söylediklerinin çıkacağına işaret eder.

Rüyada başının örtülü olduğunu görmek İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil masa örtüsü görmek daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüz örtüsü görmek sorunlarının sürekli artacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments