Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz örtüsü takmak

Rüyada namaz örtüsü takmak

Rüyada namaz örtüsü takmak ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada namaz örtüsü takmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda abartılı tavırlar sergilememeye veya başkalarının sınırlarını aşmamaya dikkat edin.

Rüyada namaz örtüsü takmak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz namaz örtüsü takmak kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine alamet eder.

Rüyada mavi örtü takmak bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada örtü takmak toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, küskünlük yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz örtü takmak daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine işarettir.

Rüyada mor örtü takmak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, çok büyük özgüven kazanacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz örtüyle namaz kılmak yaşanan eksikliklerin giderileceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada örtüsüz namaz kılmak yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments