Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından ekmek çıkarmak

Rüyada ağzından ekmek çıkarmak

Rüyada ağzından ekmek çıkarmak kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına işarettir.

Rüyada ağzından ekmek çıkarmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde entrikanın aşırıya kaçmamasına dikkat etmelisiniz.

Rüyada ağzından ekmek çıkarmak iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına alamet eder.

Rüyada ağzından balık kılçığı çıkarmak hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, ayıplanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada ağzından sigara dumanı çıkarmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzından uzun kıl çıkarmak iş dünyasında nam sahibi olunacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına işarettir.

Rüyada ağzından poşet çıkarmak dolandırılacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine yorulur.

Rüyada ağzından solucan çıkarmak nice noksanlık içinde olduğuna, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından kıl çıkarmak yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzından kurt çıkarmak işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, içinin de rahat edeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments