Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü bebek düşürmek

Rüyada ölü bebek düşürmek

Rüyada ölü bebek düşürmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalettir.

Rüyada ölü bebek düşürmek gördüyseniz:

  • Bir görüşmede çok fazla istekli davranmanız iyi olmayacak.

Rüyada ölü bebek düşürmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, içebileceğine işaret eder.

Rüyada ölünün tabuttan düştüğünü görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine, aşkının da kalıcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün düştüğünü görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü düşürmek umutlarının çoğalacağına, sorumlulukların azalacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkondan bebek düşürmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bebeği balkondan düşürmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada karnından bebek düşürmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına yorulur.

Rüyada bebek düşmesini görmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments