Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek bezi almak

Rüyada bebek bezi almak

Rüyada bebek bezi almak ihanet dolu bir işe girileceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, büyük borçların altında ezileceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek bezi almak gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada bebek bezi değiştirmek nasibin de kısmetlerin de artacağına, zor günlerin sona ereceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına alamet eder.

Rüyada bebek bezi değiştirdiğini görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, hasretlerin biteceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine işaret eder.

Rüyada bebek bezi almak hastalıkların iyileşeceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kirli bebek bezi değiştirmek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğin bezini değiştirmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boklu bebek bezi görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz bebek bezi görmek belaya ve derde düşeceğine, başarısının yükseleceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bezli bebek görmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, tatsız durumların yaşanacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments