Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bez bebek görmek

Rüyada bez bebek görmek

Rüyada bez bebek görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bez bebek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak anlaşmalar veya girişimler söz konusu olabilir.

Rüyada bebek bezi satın almak bir süre daha sıkıntı çekeceğine, dertlerine çare bulacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Rüyada bebek bezi değiştirmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına delalettir.

Rüyada bez bebek görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına rivayet eder.

Rüyada erkek bebeğin bezini değiştirmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada bebek bezi temizlemek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, bunun da rüya sahibine sorun olacağına tabir olunur.

Rüyada bebek bezleri görmek ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek bezi almak sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kişiye hep umut olacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek bezi takmak çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments