Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek ayağı görmek

Rüyada bebek ayağı görmek

Rüyada bebek ayağı görmek talihinin artacağına, hileye, fesada bulaşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, kazancının artacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına tabir olunur.

Rüyada bebek ayağı gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenin yeni yollarını ya da yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz.

Rüyada bebek ayak izi görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin ayaklarını görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına delalet eder.

Rüyada büyük ayaklı bebek görmek yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada bebek ayağı öpmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada ayağımda bebek salladığını görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada bebek ayağı görmek tutumlu bir yaşam süreceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına inanılır.

Rüyada ayaklarında bebek sallamak kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeği ayağında sallamak her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments