Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin ayaklarını görmek

Rüyada bebeğin ayaklarını görmek

Rüyada bebeğin ayaklarını görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğin ayaklarını gördüyseniz:

  • Sonu tatlıya bağlanacak merak etmeyin.

Rüyada bebeğin ayağa kalktığını görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğin ayağını öpmek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarında bebek sallamak alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine işarettir.

Rüyada ayakları ters bebek görmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada bebek ayağı öpmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğin ayağını görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada bebek ayak izi görmek ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına alamet eder.

Rüyada ayağında bebek uyutmak onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments