Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından altın çıkarmak

Rüyada ağzından altın çıkarmak

Rüyada ağzından altın çıkarmak çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada ağzından altın çıkarmak gördüyseniz:

  • Başkalarının engellemeleri veya olumsuz etkileri nedeniyle yavaşlamamalısınız.

Rüyada ağzından altın çıkarmak kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada ağzından sakız çıkarmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, zararını tamamen kapatacağına delalet eder.

Rüyada ağzından kadın saçı çıkarmak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağzının içinden kıl çıkarmak iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Rüyada ağzından cam kırıkları çıkarmak çıkmaza gireceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağzından kurt çıkarmak kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, işlerinin kötüye gideceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine işarettir.

Rüyada ağzından böcek çıkarmak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemeği ağzından çıkarmak zor günlerin uzaklaşacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments