Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek kucaklamak

Rüyada bebek kucaklamak

Rüyada bebek kucaklamak rahat edeceği bir döneme gireceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine yorulur.

Rüyada bebek kucaklamak gördüyseniz:

  • Ya da yakın çevrenizi ilgilendiren konulardaki beklenmedik veya yorucu gelişmelerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada ölü bebek kucaklamak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük bebek kucaklamak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada ikiz bebek kucaklamak zahmetli bir işin altından kalkılacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine işarettir.

Rüyada başkasının bebeğini kucaklamak iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine tabir olunur.

Rüyada mavi gözlü bebek kucaklamak işten yana şansının açık olacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalet eder.

Rüyada bebeği kucaklamak aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, ailesini utandırmayacağına rivayet eder.

Rüyada erkek bebek kucaklamak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, işlerin bir anda azalacağına işaret eder.

Rüyada yeni doğmuş bebek kucaklamak maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments