Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten bebek düşürmek

Rüyada yüksekten bebek düşürmek

Rüyada yüksekten bebek düşürmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten bebek düşürmek gördüyseniz:

  • Çabuk vazgeçmeyin.

Rüyada yüksekten bebek düşürmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğinin yüksekten düştüğünü görmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine işarettir.

Rüyada bebeği yüksekten düşürmek aile hayatının sorunsuz olacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada bir bebeğin yüksekten düştüğünü görmek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada bebeğin yüksekten düştüğünü görmek atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına inanılır.

Rüyada yüksekten düşen bebek görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada babanın yüksekten düştüğünü görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten düşen birini kurtarmak sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, istediği gibi yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments